keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja lisää keskeneräisiä

Tilailin ensimmäistä kertaa Dropsin lankoja Tapion lankakaupasta ja lisäksi löysin cdon.comilta tarjouksesta ihanan kirjan (ei näköjään ole enää tarjouksessa, hyvää tuuria kerrankin!!) ja lisäksi tilasin Neulo 2 sukkaa kerralla. Nyt en millään jaksaisi odottaa, että saan nämä ostokseni kotiin. Pitäisikö kuvata lankaostokset tännekin... Olen kyllä ottanut kaikista langoistani kuvan puhelimeen, jotta kaupassa sitten tiedän mitä kotoa jo löytyy :)

Olen ollut eilen ja tänään kuumeessa ja kädet on levottomat, kun tekisi mieli kutoa, mutta ei vaan jaksa.

Tähän mennessä olen kuvannut ja päivittänyt kaikki nämä postaukset ipadilla, siitä syystä kuvat on aika vaatimattomia. Kyllä multa järkkärikin löytyisi, mutta en nyt ole jaksanut keskittyä neuleiden kuvaamiseen sillä. Olen äitiyslomalla ja jos vauva antaa kutoa, niin käytän aikani mieluummin siihen.
Kauluri kevääseen Novitan Hanko-langasta. Ohje Novita kevät 2013.


Tästä on tulossa Baktus-huivi, joskus. Tuo on ehkä neljäs aloitus, kun olen etsiskellyt sopivaa puikkokokoa. Olen surffaillut paljon tätä Baktusta, värejä ja sitä, että mistä langasta tulee paras. En oikein löytänyt vastausta, joten testaamalla mennään. Ostin langan messuilta ja siellä oli tuosta samasta tehty baktus. Tuntui karhealta, mutta katsotaan millainen on käytössä. Niin kunhan saan sen valmiiksi ensin!


Tästä tulee sukat. Olen luonut silmukat ainakin neljä kertaa ja jostain syystä määrä on aina väärä. Pääsiäisenä kudoin vartta jo n. 7 cm, kunnes tajusin, että silmukoita liian vähän. Kannattaisi ehkä keskittyä vähän paremmin :)
2 kommenttia:

  1. Onko sinulla varpaista varteen -suunta jo hallussa vai opetteletko ko. kirjan kanssa? Mulla oli juuri äsken sama opus oppaana, ja kantapäähän asti ja sitten taas sen jälkeen ohjeet on ihan loogisia ja ok, mun mielestä.

    Kantapäästä olisi minun mieleeni tullut vähän turhan pussimainen, jos kirjan mukaan olisi mennyt, ja sainkin kyllä jo hyvissä ajoin vinkkiä, että kannattaa harkita toisenlaista kantamallia.

    Jaan tässä nyt sitten vihjettä eteenpäin. :) Ja voihan olla, että kirjan versio sopii joillekin, vaikka ei mulle. :D Neulomisen iloa sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pitko vinkistä! Mulla on hämärä muistikuva, että olisin jonkun blogista ko. ongelmasta lukenut, mutta kun en vielä ole aloittanutkaan, niin jäi perehtymättä tarkemmin. Toivon kovasti, että tekniikka tuntuisi omalta, eikä liian työläältä opetella. Valitettavasti kirja on edelleen postissa, kun olen sairastellut. Mutta huomenna, I hope :)

    VastaaPoista