lauantai 13. huhtikuuta 2013

Perjantaiostoksilla

Huh, oltiin vauvan kanssa eilen liikenteessä 12 tuntia. Oli paljon asioita hoidettavana ja välissä niin vähän luppoaikaa, että ei kannattanut ajaa kotiin. Heti aamulla käytiin anomassa vauvalle passia, se jonotusaika olikin ainoa hetki, kun ehdin neuloa. Ja ajatella, ihan julkisesti poliisilaitoksella!

Illalla oli treffit ystävän kanssa kauppakeskuksessa ja sitä ennen päästiin vähän shoppailemaan. Vähän perussukkalankaa, uusi tuttavuus ja Huopasta löysin jo poistuneissa väreissä, olihan sitä pakko ostaa. Mulla on tuota Huopasta kertynyt jo monta kerää, pitäisi ehkä vihdoin tehdä niistä jotain. Ehkä huopatossuja? Syksymmällä sitten.
Nämä alimmaisen kuvan langat ovat myös uusi tuttavuus. Tai olenhan mä niitä monesti Anttilassa hypistellyt, mutta toistaiseksi onnistunut jättämään ne kauppaan. En tällä kertaa. Aivan ihanan
tuntuista lankaa, mutta ei mitään hajua mitä näistä tulee. Taisin kertoa aiemmin, että pyrin ostaman vain sellaisia lankoja, joilla on jo käyttötarkoitus. No ei toteutunut tällä(kään) kertaa, mutta poikkeushan vahvistaa säännön, tai jotain :)

Pari päivää sitten löysin hyvän vanhan käsilaukun projektipussukaksi ja mietin, että lisäksi jonkinlaista säilytystä kaipaan monenlaiselle pikkutavaralle.  Eilen löysin nämä, pikku lipas Anttilasta, muut Tiimarista. 
En malta odottaa, että pääsen täyttelemään näitä. Ihanaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti