torstai 18. huhtikuuta 2013

jotain valmista...

... ja taas ostoksia.

Mulla on ongelma, shoppailuongelma. Näin äitiyslomalla ei tosiaan olisi varaa mihinkään hulluuskohtauksiin kaupassa, mutta poikkeuksetta sellaisen saan, kun johonkin liikkeelle lähden. Lankoihin liittyy aika usein. Järkevintä olisi tietysti olla menemättä, mutta en pysty, homehdun tänne kotiin ihan totaalisesti muuten. Joku selkäranka pitäisi siis löytää. No, asiaan, tässä mun edellispäivän ostos.



Onhan se ihana ja tietysti hirveän tarpeellinen ;)


Kaikkea tarpeellista käsitöihin liittyvää saan tähän laitettua, ongelma on enemmänkin se, että mihin tämän kotona sijoittaisin. Käytännöllisin paikka olisi sen sohvan vierellä, jossa kudon, mutta saattaa olla siinä vähän tiellä. Siihen sen taidan kuitenkin laittaa, on kaikki sitten käden ulottuvilla ja tulee ehkä korjattua ne poiskin, eivätkä jää pöydälle seikkailemaan.



Päätin olla kertakaikkisen villi, enkä välittänyt, että sukista tulee eri väriset. No häiritsee se vähän, mutta tekee ihan hyvää! Lankana Let's Knit. Jälki vähän epätasaista. Ihan kivat kesäsukat tuli, tästä on harmillisen vähän värivaihtoehtoja, muuten saattaisin ostaa uudelleenkin.

Vauva huhuilee, pitää taas mennä.

3 kommenttia: