perjantai 24. toukokuuta 2013

Lahjontaa

Olen käyttänyt lähiajat lahjojen kutomiseen. Tarhan tädit pitää lahjoa ja parturistani tuli toisen kerran isä.

Tarhan tädit saavat tiskirätit. En tiedä sitten onko hyvä lahja, mutta tällä mennään kuitenkin. Tätejä on onneksi vain kaksi, eli helpolla pääsen :) mietin ensin jonkinlaisten villatossujen tekoa, mutta jalkojen kokoa olisi pitänyt alkaa aktiivisesti vahtimaan ja sen vuoksi tämä suunnitelma sitten jäi. Ehkä teen jotain isompaa sitten, kun esikoinen lähtee kouluun. Viime keväänä en edes antanut mitään, ajattelin, että se joululahja riittää.


Turkoosit rätit tarhan tädeille ja harmaa on ensimmäinen yritelmäni alkuvuodesta. Harmaan ohje Turun Sanomista, turkoosit Novitan ohjeilla. Lankana kaikissa Novitan bambu.


Junasukat parturin tyttövauvalle, tein vähän isommat, että ovat sopivat sitten talvella. On se kiva, kun on miesparturi ja ei tarvitse murehtia äitiyslomaa :)
Näissä lankana Viking Baby Ull.

Lisäksi sain valmiiksi looppausharjoituksena tehdyt unisukat esikoiselle. Tein siis varresta, 2 sukkaa kerralla. Ihan hyvin se meni ja tekniikka tuli tutummaksi, täytyy tehdä toisenkin kerran. Niistä ei kuitenkaan tullut kovin nättejä jostain syystä, eli kuvan jätin ottamatta!

Pitäisikö aloittaa vauvalle bambulangasta tehtyä haalaria, nyt kun tuo ei vielä liiku. Vihreä-valkoinen, vai kelta-valkoinen....?

2 kommenttia:

  1. Tiskirätti on just hyvä lahja: aina oikean kokoinen ja kaikkihan sellaista tarvitsee. :) Yksi ääni vihreä-valkoiselle. Eiku... ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Vihreät ja valkoiset kerät nostin tuohon sohvalle odottelemaan, kiitos kun vahvistit mun päätöstä :) edellisessä vauvanvaatteessa oli keltaista ja nyt jäljelle jää ruskea ja keltaista bambua, niitä on helpompi yhdistellä. Vihreän sävy olisi saanut olla reippaampi, tuo on vähän turhan hempeä. No, voin sitä reipasta vihreää käyttää sitten vuoden päästä hänen neuleisiin. Kyllä tuo hempeä on ihan kiva vauvalle.

      Poista